Information om Golfveckan vecka 30

Snart dags för vår populära golfvecka igen. Vi hoppas vi kommer kunna genomföra kanonstarter på alla tävlingar under veckan förutom på singeltävlingen där det kommer bli rullande start samt på lördagen där vi kommer ha 2-tees start med två startgrupper. SOM MEDLEM KAN DU NU BOKA STUGA FÖRMÅNLIGT UNDER VECKAN, 600 KR PER DYGN. KONTAKTA KANSLIET FÖR BOKNING. ANMÄLAN TILL TÄVLINGARNA GÖR DU PÅ MINGOLF.SE

Måndag 26:e juli HEY GOLF GUIDE INVITATIONAL, 2 MANNA-SCRAMBLE

Välkommen till Hey Golf Guides tävling på Finspångs GK.

Detta är en 2-manna SCRAMBLE där segrande lag direkt vinner en golfresa för två till Portugal i 6 -13 november. Dessutom flera fina priser samt event ute på banan.

PRISBORDSVÄRDE: 30.000:-

Tisdag 27 juli RACE TO ESPAÑA, 2-MANNA SCRAMBLE

Varmt välkomna till Race to España 2021!
Årets roligaste partävling med flera resor i potten.

Incheckning sker löpande och vi finns på plats från 07:30.
OBS alla måste checka in senast 30 min innan start!
Kanonstart 09:00.

Anmälningsavgiften är 320 kr per spelare.
Tävlingsgreenfee 200 kr per gäst

Det bästa paret kvalificerar sig till vår fantastiska final och vinner därmed en fullspäckad resa direkt till Spanien. Finalen 2021 spelas på en härlig och utmanande bana längs Costa Calida.  Väl där tillsammans med över 90 andra finalister utses en total vinnare för året på Europas största och häftigaste finalresa.
Missa inte detta!!

Spelform: 2-man scramble slagspel
Minst 7 utslag av varje spelare.

Högst tillgodaräknat hcp är 34,0 (högre hcp än 34,0 får vara med att tävla, men får då spela på hcp 34,0)

Minst 8 registrerade rundor det senaste 365 dagarna från tävlingsdagen för att få ta emot pris.

HIO-pris på samtliga hål !!!

Onsdag 28 juni O'LEARYS, 2-MANNA BÄSTBOLL

Fyrboll (bästboll)
Poängbogey.
Två spelare bildar ett lag och båda spelarna spelar sina egna bollar och redovisar dessa på scorekortet. Den boll som har bäst resultat blir lagets resultat.
Vardera spelaren får tillgodoräkna sig 90 % av sitt spelhandicap avrundat till närmaste heltal.

Medlemskväll på O'Learys

Torsdag 29 juni, SVÄRTINGE SKOGSBACKE SINGELTÄVLING

Svärtinge Skogsbacke - Singeltävling
2 klasser (klasserna delas upp så det blir lika många deltagare i båda klasserna.
Spelform: Slaggolf

Fredag 30 juli FINSPÅNGS GOLFKLUBBS 4-MANNA RUMBLE

Spelform
4 manna rumble, slagspel