Greenfeesamarbeten

Greenfeesammarbeten 2021

FiGK har greenfeesamarbete med ett antal klubbar för medlemmar som är innehavare av ett spelrättsbevis samt är medlem med följande medlemskategorier:

- Senior Guld
- Senior
- Senior 21-25 år
- Senior Studerande

Juniorer

Juniorer till och med 15 år har fritt spel alla dagar på alla östgötaklubbar förutom Ingelsta GK. Åldersgräns hos oss är 18 år.

Samarbete med Bråvikens GK

Våra medlemmar (fullvärdig medlem, fullvärdig medlem plus och juniorer), får nu spela fritt på Bråviken både tisdag och fredag. I vårt samarbete vill vi också slå ett slag för ökat tävlande och stärkt klubbliv, därför behöver samma kategorier av medlemmar inte betala greenfee när man spelar klubbtävlingar under säsongen 2021.

Klubbarna skall också marknadsföra varandras ”elittävlingar”, Finspång Open, som ingår i Oakley Touren och Bråviken Open, som är en av tävlingarna på Svenska Golftouren. Vi kommer bland annat att dela ut ett resepris till den spelare som får lägsta sammanlagda placeringen på de båda tävlingarna.

Klubbarna ska även planera och genomföra en ”Ryder cup” match mellan utvalda och uttagna spelare från de båda klubbarna.

Samanfattning av avtalet som tecknats:

• Fullvärdiga medlemmar spelar gratis på varandras banor två ggr i veckan, tisdagar och fredagar.
  • Fullvärdiga medlemmar spelar även gratis på varandras tävlingar, endast startavgift erläggs.
  • Båda klubbarnas juniorer spelar fritt alla dagar.
  • Båda klubbarnas samarbetspartners spelar fritt på varandras banor alla dagar i veckan.
  • Övriga vardagar 250:-

Samarbete med NSGK

Samarbete med Skerike GK

Samarbete med Surahammars GK

Samarbete med Hagge GK

Samarbete med Tjusta Golf

Samarbete med Jönåkers GK

Balancegolf klubbar

Varmt välkommen att erfara nya härliga golfupplevelser!

Besök ett annat Balance Golf Center under säsongen 2021 och spela till det fina samarbetspriset klubbarna emellan.  Som medlem* i en av golfklubbarna nedan får du under säsongen spela enligt följande greenfee:

Senior:25% rabatt av ordinarie greenfeepris*

Junior:100:-

Följande klubbar är med i samarbetet :

Borås Gk
Chalmers Gk
Finspångs Gk
Idrefjällens Gk
Lundsbrunn GK
Lysegårdens Gk
Nässjö Gk
Oskarshamns GK
Ringenäs Gk
Ronneby Gk
Sankt Jörgen Park
Trummenäs Gk
Ängelholms Gk
Åre Gk

*Erbjudandet gäller under 2021 för dig som har ett fullt betalande medlemskap med undantag för helger och helgdagar mellan klockan 09.00-12.00.