Program 2020 reviderat

Nu kan vi äntligen dra i gång tävlingar inom Vardagsgolfen.

Det blir lite annorlunda i år, precis som allt annat .

Första tävlingen blir måndagen den 27 juli, efter golfveckan. Vi kan inte börja tidigare då så många starttider redan är uppbokade.

Sista tävlingen blir torsdagen den 24 september. Några torsdagar blir utan tävling då banan är bokad för företagsgolf. Mer information om detta närmare tiden.

Måndagar kör vi poängbogey.
Torsdagar kör vi slaggolf med max 5 slag över par per hål.

Banan är bokad för oss med alla starttider 08.30 - 09.30. Därmed max 28 deltagare per tävling.

För alla dessa tävlingar krävs föranmälan. Bollarna ska lottas i förväg så alla kan komma vid rätt tidpunkt och vi undviker att ha en massa deltagare samlade samtidigt.

För måndagstävlingen ska föranmälan vara inne senast kl 12.00 fredagen innan.
För torsdagstävlingen ska föranmälan vara inne senast kl 12.00 tisdagen innan.

Var och en ska fylla i sitt eget scorekort. Det ska stämmas av med en medspelare efter ronden, men det finns inget krav på en markör som skriver på. Scorekorten lämnas i brevlådan utanför kansliet. Det blir ingen startavgift och inga priser på deltävlingar.

Vi kan köra Order of Merit och Eclectic om minst 18 spelare betalar en engångsstartavgift för OoM på 100kr. Om du vill deltaga i OoM och Eclectic skicka en bindande anmälan till James på jian28.james@gmail.com innan 27/7. Betalning med Swish eller kontakt till James efter det att han meddelar att det blir av. Eftersom vi endast spelar en halvsäsong kommer inte vinnarens namn att stå på bucklan. Vi kan köra stegen som vanligt även om den blir lite sent. Sista dag för anmälan 20:e juli. Lista finns snart på anslagtavlan i klubbhuset.

Alla tävlingar finns redan på Min Golf så Ni kan boka när Ni vill.

Ha en fortsatt trevlig golfsäsong 2020.

Keep safe!