Juniorutbildning

Ungdomsutbildningar 2020

Vår målsättning är att erbjuda idrottsligt och socialt utvecklande och roliga utbildningar till barn och ungdomar. Oavsett ålder och nivå ska du utvecklas genom att träna hos oss.

Under 2020 kommer vi indela ungdomarna i fyra olika grupper. Vi kallar grupperna för Rookie, First, Future, Elit som ligger i SGF:s riktlinjer för ungdomstävlingsverksamheten i Sverige.

Dessutom bjuder klubben på gruppträningen, samt medlemsavgift och gratis klubblån.

Ungdomsträningarna innehåller följande:

*ha en röd tråd genom träningen
*innehålla roliga utmaningar
*innehålla vett & etikett
*underlätta egen träning
*öka intresset för att träna/spela golf
*få juniorerna att spela mer på banan

Information angående CORONA:

Träningsverksamhet för barn och ungdomar i golf
Det är viktigt med fysisk aktivitet. Vi kommer bedriva all verksamhet utomhus

Tänk på:

? Den som känner någon form av symptom måste avstå aktiviteten.

? Våra grupper är max 12 barn/ungdomar i.

? Vi håller avstånd (minst 2 meter) mellan individer och undviker trängsel, till exempel vid olika övningar/stationer och vid samling/avslutning.

? Vi ser till att det finns möjlighet till handtvätt eller handsprit och uppmanar till god handhygien.

? Riskreducerande åtgärder kan vara att undvika aktiviteter med nära kontakt, vara utomhus och om möjligt begränsa antalet deltagare vid inomhusaktiviteter.

Träningsdagar samt grupper 2020

Under 2020 kommer vi anordna ungdomsträningar på måndagar. Vår PRO Christian Kjellström och Sanna Sjöström har huvudansvaret för grupperna med hjälp av Elitungdomarna.

Träningsgrupper, samt träningsdagar:

Träningsgrupp: Träningsdag:   Klockan: Gruppindelning: Start/slutdatum:
Ungdom Golfäventyret Måndag 17.30-18.30 4-10 år, utan HCP 4 maj-8 juni, 17 aug-21 sep
Ungdom Nybörjare Måndag 17.30-18.30 11-18 år, utan HCP 4 maj-8 juni, 17 aug-21 sep
Ungdom "FUTURE" Måndag 17.30-18.30 HCP 11-54 killar, HCP 40-54 tjejer 4 maj-8 juni, 17 aug-21 sep
Ungdom "ELIT" Måndag 18.30-19.30 HCP 0-10 killar, HCP 0-40 tjejer 4 maj-8 juni, 17 aug-21 sep

Anmälan sker till jonas@finspangsgk.se

Vi kommer även anordna ett sommarläger under säsongen, mera information om det kommer under våren, när vi vet lite mera om CORONA viruset.

Sprid detta till alla som är intresserade, träningen är gratis inkl medlemskap och vi har klubbor til utlåning.

Vid frågor ring Jonas Abrahamsson, 0122-13940