Information från vår ordförande.

Kära Golfvänner!

Detta händer just nu på vår golfbana.

Iyad han kan inte fortsätta att driva två restauranger så därför väljer han att hoppa av och det gör han idag. Vi får tacka honom för det arbete som han har gjort för oss! Vi har lyckats hitta en ny och det är tidigare innehavaren av Peking restaurangen och hon heter Jian Huang och vi önskar henne Lycka till att driva Golfkrogen vidare. Här önskar jag att ni medlemmar några gånger per år åker ut och äter på vår restaurang och ta gärna med familjen!

Finspångs Golfklubb har inte dålig ekonomi utan vi kommer att klara oss. Naturligtvis så finns det ett antal problem. Vi har för låga Greenfee intäkter och vi har inte lyckats att få vår stugby belagd. Det är två viktiga saker som påverkar oss och vi arbetar med dessa. Att det sprids olika typer av falsk information om att vi är konkursmässiga är helt fel! Tycker det är beklagligt att sådana rykten sprids av våra medlemmar när vi behöver all kraft att bli en ännu bättre golfklubb än vi är idag.

Vi har ”onsdags-gruppen” som arbetar ideellt och gör ett jättebra jobb. De ska ha en stor eloge för sitt arbete! Vi behöver mer av den sortens engagemang på vår golfklubb.

Hälsar Lars-Axel Gustavsson, ordförande