Finspångs Golfklubb söker Kanslist med ekonomierfarenhet

Finspångs Golfklubb ligger centralt i Finspångs Kommun, ca 25 km från Norrköping. Klubben är en 27 hålsanläggning med boende (10-stugor). På klubben finns också en året runt öppen restaurang.

Din profil:
Vi söker dig som är en driven person och trivs med att arbeta med människor i kombination med en administrativ roll med många bollar i luften. Du kommer att ha mycket kontakt med klubbens medlemmar och gäster så vi lägger stor vikt vid din sociala kompetens. Du är ansvarstagande och har förmågan att kunna prioritera. Vi ser gärna att du har en ekonomisk utbildning eller erfarenhet av bokföring mm. Vi jobbar i GIT, Microsoft Office, Sirvoy, Fortnox och Visma.
Det är till fördel om du besitter golfkunskaper!

Dina arbetsuppgifter:

Medlemsärenden
Administrativa uppgifter
Öppning och stängning av reception/shop
Försäljning
Bokning av Golfpaket
Incheckning och utcheckning
Svara på inkommande samtal och mail
Vara behjälplig vid tävlingar
Hjälpa till att hålla god ordning i lokaler
Vara länken mellan klubben/bolaget och vår ekonomikonsult

Villkor:
Vi erbjuder en säsongsanställning mellan 15 mars-15 okt. Helgarbete ingår i tjänsten.

Lön enligt avtal.

Är du rätt person för detta jobb, skicka din ansökan till vår klubbchef Jonas Abrahamsson, jonas@finspangsgk.se.

Ansökningar kommer att behandlas löpande.