Medlemsforum

På hemsidan under Klubb/Medlemsforum kan du som medlem i Finspångs Golfklubb få dina tankar om klubben publicerade. Där kan du t.ex. ge förslag på förändring av klubbaktiviteter och tjänster eller publicera personliga synpunkter för en positiv utveckling av klubben. Medlemsforum riktar sig enbart till klubbens medlemmar och publiceras därför med krav på inloggning.

Skicka in ditt bidrag som e-post till info@finspangsgk.se eller lämna in ditt bidrag i receptionen. Insända bidrag ska vara märkta “Medlemsforum” och underskrivna med namn på avsändare.

Publicerade bidrag är synliga under golfsäsongen men ligger kvar i arkivet minst ett år. Att bidrag publiceras betyder inte automatiskt att redaktionen delar de åsikter som framförs.