Information inför säsongen 2021
Öppning av röd slinga (hål 19-27)
Fredagen den 26:e mars kommer vi öppna röd slinga. Tidsbokning sker på mingolf.se. Tidsbokning sker mellan 08.00-17.00, övrig tid gäller bollränna.
OBS!! Greenerna är givetvis stängda vid frost.

Öppning av 18-hålsbanan
18-hålsbanan beräknar vi med att öppna fredagen den 16 april om vädret tillåter.

OBS!! Greenerna är givetvis stängda vid frost.

Bokningsregler 2021
Inför säsongen kommer vi sätta upp lite bokningsregler för gäster och medlemmar.

- Ni kan max ha 4 samtidiga bokningar per bana.
- Ni kan max boka en tid per dag, efter spelad runda kan ni boka en ny runda
- Ni kan max ha 2 helgtider inbokade samtidigt.

Vi förbehåller oss rätten att fylla på bollar upp till fyra personer vid hög beläggning.

Hur kan jag boka tider:

1. Boka via min golf.se
2. Ladda ner appen MG Bokning, finns att ladda ner där appar finns
3. Boka i receptionen
4. Boka i golfterminalen

Hur kan jag få scorekort:

1. I receptionen
2. I golfterminalen
3. Digitalt scorekort finns i appen OnTag, finns att ladda ner där appar finns
4. Digitalt Scorekort finns i appen Gamebook, finns att ladda ner där appar finns
5. Digitalt Scorekort och digital banguide finns i appen Caddee Golf, finns att ladda ner där appar finns

Vi ser gärna under Coronapandemin att ni laddar ner apparna och använder digitala scorekort, då vi ser det säkert för både er och personalen.
Ankomstregisterar er kan ni göra i MG bokningsappen, golfterminalen och givetvis även i receptionen.

När kan jag boka tider:

1. Fram till 1 maj är det tidsbokning mellan 08.00-17.00 övrig tid bollränna
2. 1 maj- 30 september är det tidsbokning mellan 06.00-19.00, övrig tid bollränna

Klipptåg på banan
Vi har tagit lärdom från säsongen 2020 då vi hade otroligt mycket spel på banan och vi tror att under säsongen 2021 kommer det inte bli mindre spel. Därför kommer vi införa klipptåg under högsäsongen (1 maj- 30 sept), det innebär att 18-hålsbanan kommer vara stängd måndag, onsdag, fredag fram till 07:30. Detta för att personalen ska kunna jobba ostört och givetvis för att medlemmar och gäster inte ska få så mycket väntetider på banan.

Grand Opening i shopen
Vi kommer ha Grand Opening i shopen den 16-18 april, där vi prestenterar årets nyheter i shopen.

- Bagar och klubbor från COBRA - Maria kommer även göra custom fittings på Cobra för er som ska köpa nya klubbor.
- Bollar och handskar från Wilson - alltid köp 3 betala för 2
- Kläder från Cutter & Buck - alltid gratis klubbloggo för de som vill
- Byte av grepp - Vi har grepp från Lamkin och även puttergrepp från Larsen
- Logoprodukter som kepsar, paraplyer, handdukar, grennlagare mm
- Starterset för nybörjare från Wilson
- Vagnar, tillbehör mm mm

DET ÄR MEDLEMMARNA SOM ÄGER SHOPEN, SÅ TILL ATT NI STÖTTAR ER SJÄLVA OCH HANDLAR I ER EGEN SHOP!
PRISERNA KOMMER ALLTID VARA LÄGRE ÄN NÅGON ANNANSTANS

Rangen
Vi kommer i år satsa mycket på rangen, vi har köpt in en ny bollmaskin vi har även beställt 9.000 nya bollar och vi ska även ta fram våra målgreener på rangen igen.
Under våren kommer vi även byta betalsystem på rangen och fram till det så kommer det bara gå att köpa enstaka hinkar direkt i maskinen, när det nya betalsystemet är på plats så kommer vi erbjuda rangkort med förmånliga priser. Ni kommer kunna ladda era kort med olika värde och ju mer värde ni laddar det med, ju mer bonus kommer ni få.

Från 1 maj kommer vi även anordna event på rangen varje fredag mellan kl 13.00- 15.00, mera information om det kommer inom kort.

Greenfeesamarbeten
Under säsongen 2021 kommer vi ha greenfeesamarbete med ett antal klubbar runt om i Sverige.

Dessa hittar ni här: https://www.finspangsgk.se/se/spela/greenfeesamarbeten

Vi umgås med en klubblängdsavstånd
På Finspångs Golfklubb umgås vi under pandemin på en klubblängds avstånd, vi kommer även ha begränsningar på antal personer i shopen/receptionen.

Och givetvis stannar vi hemma om vi inte känner oss friska.