Seriespel

Klubben deltar i tävlingsspel i ett antal serier. Ansvaret för detta seriespel är beroende av åldersgrupp och ligger på klubbens olika kommittéer.

Om du är intresserad av att deltaga i seriespelet, så kan du kontakta ansvariga lagledare, som i första hand tar ut spelare, som uppfyller gällande hcp-gräns för resp serie.

Kostnader
FiGK betalar gällande anmälningsavgifter för seriespelet. FiGK betalar även maten för gästande spelare vid hemmatävlingar.

Deltagarna från FiGK betaler ej greenfee på bortabanorna, men betalar 50:- kr/deltagare till FiGK samt övriga kostnader, såsom resekostnader och mat. Resekostnader med bil delas lika mellan alla i bilen med 20:-kr/mil eller annat belopp som laget kommer överens om.