Greenfeesamarbeten 2017

FiGK har greenfeesamarbete med ett antal klubbar.
Greefeerabatterna 2017 är inte klara ännu, men följande gäller tills vidare:

Juniorer

Juniorer till och med 15 år har fritt spel alla dagar på alla östgötaklubbar. Åldersgräns hos oss är 18 år.
Juniorer till och med 21 år har fritt spel alla dagar på på klubbarna i Golfsamarbetet - fem klubbar - 132 hål.
Vissa klubbar i och utanför länet erbjuder fritt spel på vardagar. Se övrig info på denna sida.

Helgfria vardagar

Fullvärdiga medlemmar betalar 280 kr och juniorer till och med 21 år har fritt spel på helgfria vardagar.
(med reservation för ändringar 2017)
Gäller: Eskilstuna GK, Haningestrands GK, Mauritzbergs Golf, Nynäshamns GK, Kårsta GK, Trosa GK och Vadstena GK.

Bråvikens GK

Fullvärdiga medlemmar från Finspångs GK spelar gratis på Bråvikens GK på tisdagar.
Fullvärdiga medlemmar från Bråvikens GK spelar gratis på Finspångs GK på fredagar.
Övriga vardager, fullvärdiga medlemmar 250 kr.
Juniorer spelar gratis.

Golfsamarbetet - fem golfklubbar - 132 hål

Fullbetalande fullvärdiga PLUS medlemmar samt juniorer till och med 21 år från Finspångs GK, Mjölby GK, Motala GK, Tranås GK och Vreta Kloster GK erlägger ingen avgift vid spel på någon av dessa klubbars banor. Mer info om golfsamarbetet här

Om spel sker i kombination med boende på banan eller i golfpaket med hotell gäller att boendet måste bokas max 10 dagar innan ankomst, annars erläggs ordinarie greenfee.

Greenfeepaket

Erbjudandet, 3 x GREENFEE 1 095:-, omfattar 3 st personliga greenfee som kan användas på klubbarna i Golfsamarbetet - fem klubbar - 132 hål. Paketet kan köpas av vem som helst, medlem eller gäst. Erbjudandet kan endast tecknas på någon av klubbarna och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.