Pro-Am lördagen den 2 september 2017

Visionen för Finspångs kommun

"Finspång är den attraktiva kommunen i en spännande region, där vi skapar utveckling och livskvalitet genom samverkan, öppenhet och nytänkande."

Klubbens ambition

Finspångs Golfklubb vill aktivt delta i att förverkliga visionen tillsammans med Finspångs invånare och företag. Det är mot denna bakgrund som vi genomför tävlingen i samarbete med det lokala näringslivet och Finspångs kommun. Golfklubbens ambition är att denna tävling ska bli årligen återkommande.

Den 2 september är det dags!

Finspång Golfklubb arrangerar en spännande Pro-Am tävling. Evenemanget är en del av vår strategi att höja profilen för såväl Finspångs kommun som Finspångs Golfklubb.

Arton av landets Tour Professionals är på plats och tävlar i Finspång. Två tävlingar spelas samtidigt. Pro spelar mot varandra i individuell scratchtävling för betydande pengapriser. Pro ingår även i fyrmannalag tillsammans med tre amatörspelare där lagen spelar mot varandra i handicaptävling bästboll med spännande priser för amatörerna med bl.a. golfresor från Sunbirdie.

De flesta amatörlagen är tillsatta av företag i och omkring Finspång. Vilken Pro som spelar med vilket Am-lag bestäms på speldagen strax innan starten.

Tävlingen spelas över 18 hål med shot-gunstart kl 13.00. Naturligvist är alla välkomna att vara på plats och heja på spelarna.

Ni kan läsa mer om de organisationer och personer som är med genom att klicka på namnen för företag och spelare.

Tour Professionals

Gustav Adell
Linköpings GK
John Barkskog
Frösåkers GK
Christoffer Baumann
Linköpings GK
Oscar Bergman
Lannalodge Golfresort
Anton Bergström
Kårsta GK
Petter Bocian
Norrköpings GK
Mattias Bohlin
Djursholms GK
Eddy Eriksson
Hooks GK
Martin Eriksson
Kårsta GK
Mats Hallberg
Nyköpings GK
Fredrik Hammarberg
Hagge GK
Mathias Johansson
Kårsta GK
Henrik Lindh
Landeryds GK
Joakim Neumann
Finspångs GK
Björn Pettersson
Djurgårdens GK
Mats Pilö
Djurgårdens GK
Joakim Rask
AIK GK
Johan Sköld
Brollsta Golf & Country Club