Pro-Am lördagen den 31 augusti 2019

Visionen för Finspångs kommun

"Finspång är den attraktiva kommunen i en spännande region, där vi skapar utveckling och livskvalitet genom samverkan, öppenhet och nytänkande."

Klubbens ambition

Finspångs Golfklubb vill aktivt delta i att förverkliga visionen tillsammans med Finspångs invånare och företag. Det är mot denna bakgrund som vi genomför tävlingen i samarbete med det lokala näringslivet och Finspångs kommun. Golfklubbens ambition är att denna tävling ska bli årligen återkommande.

Lördagen den 31 augusti 2019 är det åter dags!

Förra årets premiärupplaga blev en succé. Ta chansen att synas och träffa andra samarbetspartners under trevliga former samt att få spela med svenska internationella golfstjärnor.

I år kan vi erbjuda fler namnkunniga proffs som tex Marlene Hedblom, Oskar Henningsson samt tv-kommentatorn Mats Hallberg.

Varje 4-mannalag består av 1 proffs + 3 amatörspelare. Spelform bästboll över 18 hål där lagets 2 bästa resultat per hål räknas.

Proffsen spelar en individuell scratchtävling, total prissumma 149.000 kr, samt bidrar även till resultatet för 4-mannalagets bästboll tillsammans med lagets 3 amatörspelare. Lagets 3 amatörspelare tävlar om fina priser i form av resor mm.

På kvällen arrangeras prisutdelning och en gemensam middag med underhållning (krav att proffsen deltar).

I 2019 års upplaga har vi ett maxantal på 22 lag. Ni kan läsa mer om samarbetspartners och proffs som deltar genom att klicka på respektive företag eller spelare.

kl. 09.30 registrering lag/uttag av lagpåsar och tävlings-pm

kl. 10:30 invigning/lottning av lag

kl. 11:30 brunch

kl. 13:00 shot-gun start