Finspång – Den attraktiva kommunen i en spännande region

.

Visionen för Finspångs kommun

"Finspång är den attraktiva kommunen i en spännande region, där vi skapar utveckling och livskvalitet genom samverkan, öppenhet och nytänkande."

Klubbens ambition

Finspångs Golfklubb vill aktivt delta i att förverkliga visionen tillsammans med Finspångs invånare och företag. Det är mot denna bakgrund som vi genomför tävlingen i samarbete med det lokala näringslivet och Finspångs kommun. Golfklubbens ambition är att denna tävling ska bli årligen återkommande.

Den 2 september är det dags!

Finspång Golfklubb arrangerar en spännande Pro-Am tävling. Evenemanget är en del av vår strategi att höja profilen för såväl Finspångs kommun som Finspångs Golfklubb.

Arton av landets Tour Professionals är på plats och tävlar i Finspång. Två tävlingar spelas samtidigt. Pro spelar mot varandra i individuell scratchtävling för betydande pengapriser. Pro ingår även i fyrmannalag tillsammans med tre amatörspelare där lagen spelar mot varandra i handicaptävling bästboll med spännande priser för amatörerna med bl.a. golfresor från Sunbirdie.

De flesta amatörlagen är tillsatta av företag i och omkring Finspång. Vilken Pro som spelar med vilket Am-lag bestäms på speldagen strax innan starten.

Tävlingen spelas över 18 hål med shot-gunstart kl 13.00. Naturligvist är alla välkomna att vara på plats och heja på spelarna.

Ni kan läsa mer om de organisationer och personer som är med genom att klicka på namnen för företag och spelare.

Tour Professionals

Johan Sköld
Brollsta Golf & Country Club

Lagbilder

Lagen ordnade efter start-tee.