Pro

Christian Kjellström kommer att vara verksam på klubben så fort vi kan öppna rangen. Christian kommer att utrusta studion med ett avancerat videosystem där ni medlemmar ska kunna ta videolektioner och se era egna svingar. Videolektion är ett bra sätt att undervisa på, då eleven också kan se det som behövs jobbas på.

Christian kommer att finnas på klubben ca 50% och ta hand om våra barn/ungdomsträningar, elitträningar samt även erbjuda er medlemmar lektioner i form av privatlektioner i olika former samt även gruppträningar. Mera information om kursutbudet kommer på hemsidan i god tid innan säsongen startar.

Christians största passion är att få hjälpa andra spelare att uppnå sina mål och förstålsen för golf. Han har bott 23 år i Spanien och varit på den spanska touren och hjälpt elever på Europa-touren.

Christians vision är att hjälpa golfare på ett språk som alla kan förstå och som är anpassat till varje enskild individ.

Christians mål är Kvalitet- Förståelse - Förbättring

Ni når Christian på 072- 56 10 190 eller på info@ckacademy.es