Program 2017

1. Kommande säsongen omfattar hela perioden då banan är bokningsbar. Mer information på anslagstavlan, websidan och i Nyhetsbrev.  Banan blir bokad för seniorer måndagar och torsdagar 09.00  till 10.00, utom på röda dagar, golfveckan, samt KM.

2. Måndagar blir det tävling i form av poängbogey. Första tävlingen blir måndag den 8:e maj. De som inte vill tävla kan ta en sällskapsrond, nio eller arton hål. Samling senast 08.45 för lottning av medspelarna. Första starttiden 09.00. Ingen föranmälan behövs. Startavgift 20 kronor för de tävlande.

3. Torsdagar blir det tävling i form av slaggolf. De som inte vill tävla kan ta en sällskapsrond, nio eller arton hål. Samling senast 08.45 för lottning av medspelarna. Första starttiden 09.00. Ingen föranmälan behövas. Startavgift 20 kronor. Årets sista tävling blir den 28:e september.

4. Alla tävlingar ingår i årets Senior Order of Merit. Efter sista tävling ska det finnas en som vinner priset Senior Order of Merit 2017 och det blir den som fått flest poäng under säsongen.
    Vinnaren får poäng lika med antal deltagare i tävlingen.
    Andra plats får 50% av vinnarens poäng räknade till heltal.
    Tredje plats får 25% av del av vinnarens poäng räknade till heltal, o.s.v.
    Detta innebär att i en tävling med 20 deltagare, får sex personer poäng.
    Genom att klubben matar in resultat från alla tävlingar i GIT, räknas Order of Merit automatiskt.
    Vinnaren av Senior Order of Merit får ett pris i form av ett presentkort till ett värde motsvarande alla bidrag från deltävlingar.
    Minst antal deltagare i en deltävling blir åtta.  Från deltävlingar med 11 deltagare eller färre tas 40kr till Order of Merit priset, resten går till deltävlingens vinnare. Bidragen till Order of Merit ökar stegvis allt efter antal deltagare ökar.

5. OBS!! Inget uppehåll i tävlingsprogram under juli månad!

6. Stegen körs som vanligt. Vi sätter upp anmälningslistan direkt i hopp om att vi kan få flerdeltagare. Anmälningslistan stängs den 1:a juni och lottning blir klar till den 15:e juni. Första matchen ska vara klar till den 1:a augusti.

7. Veterancupen 10-manna spelas mot Norrköping. I år är den i Finspång den 2:a juni. Första starttiden är 09.30.  Listan kommer upp inom kort i klubbhuset.