Juniorer - Förmåner

Träning för klubbens juniorer
Finspångs GK satsar på juniorerna. Som ett steg i ledet att utveckla klubbens juniorverksamhet erbjuder vi träning åt klubbens alla juniorer för endast 200 kr i en anmälningsavgift som oavkortat går till höstavslutningen.

För att få ta del av träningen behöver man inte vara medlem i klubben men som medlem får man mervärdet att kunna spela på banan. Icke medlem betalar en högre anmälningsavgift. Medlem kan alla bli, vare sig man har grönt kort eller ej. Ett medlemskap ska vara grunden, var man sedan är i sin golfkarriär spelar ingen roll.

Träningsgrupper, tider m.m. hittar du under aktiviteter på fliken ''Junior/Elit''.

Medlemsskap ansöker man lättast om genom att kontakta kansliet,
0122-139 40 eller fyll i en medlemsansökan här på hemsidan,

Nu kör vi!

Juniorer till och med 15 år har fritt spel alla dagar på alla östgötaklubbar.
Juniorer till och med 21 år har fritt spel alla dagar på Mjölby GK, Motala GK, Tranås GK och Vreta Kloster GK.
Vissa klubbar i och utanför länet erbjuder fritt spel på vardagar, läs mer under greenfeesamarbeten.