Vildsvin och kvigor på banan

Efter ett antal besök av vildsvin på banan, som orsakat skador på framför allt hål 11, så har klubben beställt elstängsel för uppsättning. Mycket av arbetet med uppsättningen kommer att ske genom frivilliginsatser av klubbmedlemmar. Onsdagsgruppen har förberett uppsättningen av stängslet genom att rekognosera för lämpligaste dragningen runt banan och kommer även att hjälpa till med uppsättningen.

Uppsättningen av stängslet kommer att kräva ganska mycket arbete, så medlemmar, som är intresserade att hjälpa till med uppsättningen, kan höra av sig till Kjell Abrahamsson.

Men det är inte bara vildsvin som är intresserade av golf. I dag fick onsdagsgruppen praktisera som kofösare för att antal kvigor, som tyckte gräset var grönare på banan. Foto: Thomas Torkeli.