OBS Tävlingsspel i Veckogolfen 2018 avslutas i och med resan till Vadstena den 20/9

Tävlingsspel i veckogolfen 2018 avslutas i och med resan till Vadstena torsdagen den 20/9 för att inte kollidera med hösttouren, men banan kommer att vara bokad för sällskapsspel som vanligt på måndagar och torsdagar så länge banan är bokningsbar. Så några sällskapsrunder får vi innan vintern slår till!!

Tisdagsnian

Tänk på att vi startar kl. 17 på tisdagarna under september.

Tisdag 25/9 är sista tisdagsnian för i år och då spelar vi som vanligt med start kl. 17 och efteråt har vi en gemensam prisutdelning till de tre spelare som har flest poäng i OoM. Vi tar fika som vi gjort förr på tisdagarna, och tänk gärna till om hur året varit så vi kan utvärdera detta spelår.

Höstresan till Vadstena.

Vi är 34 personer som skall vara med, härligt!

Bussen lämnar parkeringen vid golfklubben 07.30 på torsdag den 20 september. Om du är med på tävlingen men inte ska vara med på bussen när den lämnar klubben, var god och meddela Birgitta Martinsson på birgittama@telia.com.

Ni får information om medspelarna och starttid under bussresan. De fyra spelarna som leder OoM inför tävlingen går i sista bollen. Första starttiden är 10.40.

Tävlingsavgiften på 20 kr ska betalas till Hans-Åke Carlsson. Golfpaketet, 380 kr per person, ska betalas i receptionen på klubben. Detta är 10 kronor mer än tidigare meddelat. Paketet inkluderar greenfee och lunch. Om Ni vill fika innan tävlingen får Ni betala separat för detta.

Detta är sista tävlingen i måndags/torsdags OoM men banan kommer att vara bokad för veckogolf som vanligt på måndagar och torsdagar så länge banan är bokningsbar. Så några sällskapsrunder får vi innan vinter slår till!!